Our Team

Bij IVN Almere zijn we een toegewijd team van journalisten, redacteuren en producenten die er alles aan doen om onze gemeenschap te voorzien van de meest nauwkeurige en meeslepende nieuwsverhalen. Ons team is een mix van doorgewinterde professionals en jonge talenten, ieder met zijn eigen unieke vaardigheden en perspectieven.

Aan het hoofd van ons team staat de ervaren journalist Max de Vries. Max heeft meer dan 20 jaar ervaring in het veld en heeft over alles gerapporteerd, van lokale politiek tot internationale crises. Hij brengt een schat aan kennis, een scherp oog voor detail en toewijding aan journalistieke integriteit naar ons team.

Onze hoofdredacteur, Anouk Jansen, vormt de ruggengraat van onze nieuwsoperatie. Met haar niet-aflatende zoektocht naar de waarheid en haar talent om complexe verhalen met elkaar te verweven, zorgt Anouk ervoor dat onze verhalen accuraat, uitgebreid en meeslepend zijn.

Bram van Dijk is onze Senior Producer, het brein achter onze dagelijkse programmering. Zijn expertise in verhaalselectie, tempo en framing houdt ons publiek betrokken en geïnformeerd.

Dan hebben we onze getalenteerde verslaggevers, Emma de Jong en Jeroen van der Meer, die altijd klaar staan om aan de slag te gaan, leads na te jagen en interviews af te nemen. Emma’s specialiteit ligt in onderzoeksjournalistiek, terwijl Jeroen uitblinkt in het verslaan van lokale evenementen en politiek.

Nieuw in het team is Lotte Bakker, onze Social Media Specialist. Lotte heeft een goed begrip van het digitale landschap en gebruikt haar vaardigheden om op een persoonlijker niveau contact te maken met ons publiek, waardoor IVN Almere op de voorgrond van de online nieuwsscene komt te staan.

En last but not least, onze webmaster, Daan de Graaf. Daan zorgt ervoor dat ons online platform altijd soepel draait, zodat onze verhalen ons publiek snel en effectief bereiken.

Samen zijn we IVN Almere – uw vertrouwde bron voor nieuws in Almere en daarbuiten. We zijn toegewijd om u op de hoogte, betrokken en verbonden te houden met uw gemeenschap.